Tervetuloa VainoharhaParanoidTattooseen 

Vuonna 2012 perustettu kouvolalainen terveystarkastajan hyväksymä tatuointiliike.

 

 

Yleistä tietoa

Tatuointien lähtöhinta on 70 euroa.
Hinta määräytyy kuvan koon ja kuvan tekemiseen + suunnitteluun käytetyn ajan mukaan, käytettyjen värien lukumäärä ei vaikuta hintaan. Hinta sisältää myös mahdolliset "Touch Up:it" eli jos tatuoija haluaa käsitellä kuvaa vielä lisää tai värejä/varjostuksia pitää parannella. Tatuoinnin hinta sovitaan liikkeessä aikaa varatessasi. Ajanvarausmaksu (50 euroa) vähennetään kuvan lopullisesta hinnasta.

Tatuoinneilla on takuu joka sisältyy työn hintaan ! Väriä ja varjostusta lisätään veloituksetta asiakkaan pyynnöstä !


Tatuoinnin hoito

* Tatuoija laittaa tuoreen kuvan päälle haavakalvon "Suprasorb" jota pidetään tatuoinnin päällä max 36 h eli 1,5 vrk * Haavakalvon ollessa paikallaan voi suihkussa käydä normaalisti, kalvo ei irtoa itsestään.

* Haavakalvo poistetaan veden kanssa esim. suihkussa.

•Uusi tatuointi on avohaava, joten pidä se puhtaana. Tavallinen kevyt saippuapesu riittää. Eli pese tatuointi kalvon poiston jälkeen miedolla pesuaineella, vältä hankaamista !

* Kuivaa tatuointi taputellen

•Voitele tatuointia Bepanthen® -voiteella pari kolme kertaa päivässä koko paranemisen ajan, intensiivisesti ensimmäisen viikon ajan.  Voide suojaa ja nopeuttaa paranemista.

•Vältä uimista ja saunomista/hikoilua koko paranemisajan.

* Jatka tatuoinnin rasvaamista kevyemmällä perusvoiteella ( esim. Aqualan) mikä sisältää enemmän kosteuttavia ainesosia........ AINA !!

* Vältä auringonottoa ensimmäisen vuoden ajan tatuoinnin otosta. Suojaa uusi tatuointi vähintään SPF 30 suojakertoimella/ vaatteilla.

•Paranemisaika on yleensä varsin lyhyt, viidestä kymmeneen päivää. Kutina on normaalia paranemista jota voi lievittää rasvaamisella tai kevyellä kuvan taputtelulla. ÄLÄ RAAVI TATUOINTIA !!!!

Hoito-ohjeita on kuitenkin tärkeää noudattaa myös kuvan laadun takia - huolellinen hoito takaa hyvän lopputuloksen.

Tatuoinnit

•Suunnitellessasi tatuoinnin ottoa sinun tulee varata aika ja tutustua huolella hoito-ohjeisiin.

•Mallin voit valita kansioistamme tai tuoda oman ideasi. Suunnittelemme ja piirrämme myös sinun toiveittesi mukaisen yksilöllisen tatuoinnin.

•Ottaessasi tatuointia sinun tulee olla täysi-ikäinen. Alaikäisille ei tehdä tatuointia edes huoltajan suostumuksella.